lindaloberg

Kategori: Polyvore collage

Basic wanties

Basics
jeans - hm // jacka och halsduk - ginatricot // väska och plånbok - chiquelle.se

Såhär skulle jag vilja gå klädd i vår. Detta tillsammans med en vit t-shirt, vita converse och kanske ett par snygga solglasögon. Väldigt basic och tråkigt enligt vissa men jag tycker personligen att det passar jäkligt bra till vardags. Vill speciellt ha plånboken och väskan. Skulle dessutom vilja ha denna jacka, kanske unnar mig den när plånboken samtycker. Outfiten kanske inte passa så jättebra nu då våra gator täckts av snö, men när vädret tillåter så. Längtar ihjäl mig efter att kunna gå i skinnjacka och sneakers igen!

Wanties for autumn

wanties autumn

Lite stuff jag verkligen skulle kunna tänka mig att bära i höst. Jag älskar verkligen Johhny Bulls skorna så vi får se om det blir ett köp. Jag är faktiskt rätt taggad på hösten, vilket förvånar mig själv, men det ska trots allt bli rätt skönt.

Wanties

Lite saker som jättegärna får flytta hem till mig, speciellt skärpet och parfymen. Älskar cleans dofter, speciellt denna i warm cotton. Jag skulle egentligen behöva rensa ur hela garderoben och köpa nytt men jag är så dålig på att hitta snygga kläder, tyvärr. På söndag åker jag till Falkenberg och Göteborg med fint sällskap och förhoppningsvis så hinner vi klämma in lite shopping! Är så trött på Uppsalas butiker och utbud atm.

Upp