lindaloberg

El Stockholmo

Idag hängde jag i huvudstaden med Fridisen vilket var riktigt mysigt. Det var jättelänge sen jag tog en spontanare till Stockholm och det var rätt skönt att komma ifrån Uppsala ett tag. Vi åt en svingod lunch på Jensen bøfhus och fick största glaset med pepsi någonsin. Strosade runt bland alla hundratals butiker i flera timmar vilket resulterade i att jag kom hem 2 plagg rikare och 800 kr fattigare, känns bra. Jag borde hänga där oftare.

Meanwhile in Sälen
I fredags eftermiddag lämnade jag ett snöregnigt Uppsala och for till Sälen istället. Där var det klarblå himmel, sol och mer snö än vad vi haft under hela vintern totalt här hemma. Tanken var att vi skulle åka skidor men det blev tyvärr inget. Istället bjöd bubbis på fika och jag åt nog den godaste semlan någonsin med hjortron (!!!) i grädden. Annars så körde vi icecart, åt riktigt god mat och spelade kort. Allt som allt en mysig helg.

Nu tillbaka till verkligheten igen och trots att det är måndag så gör tanken av påsklovet som är nästa vecka att denna vecka kommer gå att uthärda ändå. Nu ska jag bädda ner mig i sängen framför familjen annorlunda, är ledig imorgon så jag tänker ta en lååång sovmorgon. Pussar.

Upp