lindaloberg

Long time no see


För några veckor sedan så hade vi en baby shower för Karin. De andra hade fixat det jättefint med ballonger, blöjtårta osv. Det var en mysig dag med god mat och skratt.


Jag åkte också hem till några barndomsvänner och mös med jordens sötaste hundvalpar!


Jag åt en riktigt god middag på texas long horn med mamma, pappa och Oliwer. 


Jag åkte och fiskade med Rikard och Johan & på hemvägen stannade vi i Rasbo och köpte glass - polka och delicato dammsugare-glass. Alltså ni hör ju hur gott!


Jag var på hemmafest och cyklade sedan hem i soluppgången med blommande raps som utsikt och med â™ª Petter - Kul på vägen â™« i öronen.


Vi friterade och åt så mycket munkar att man nästan ville spy, benefits med att gå bagerilinje. Jag sminkade mig också för en gångs skull innan skolan vilket firades med en selfie.


I fredags kväll gick jag till interpool med Fridisen för att ta någon drink. Vi hamnade sedan på BJ med Uppsalas glada studenter, dansade, skrattade och tog sedan sista nattbussen hem. Jag hade en jätterolig kväll, det var dock mindre kul när jag skulle upp klockan 9 dagen därpå för att åka Eckerö.


Idag skrev jag mitt sista historiaprov någonsin vilket jag firade med middag tillsammans med Emmapå Gränby C. Nu ska jag sova för att sedan imorgon gå till skolan på skolavslutning! Sommarlovet kunde inte komma mer lägligt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas