lindaloberg

Sunday funday or nahDå var det söndag igen. Det har varit så jäkla skönt med en veckas lov då jag bara har tagit det lilla lugna. I fredags så åt vi middag hemma hos Jimmy och Karin då det bjöds på räkmacka, ett riktigt bra intiativ om ni frågar mig. Jag han även med lite catch up med Susanna innan kvällen var över. I går hängde jag hemma hos Rikard med bra sällskap framför film och jag gick inte till sängs förens halv 7, därav är jag tröttare än någonsin och tror att jag ska slockna när som helst. Innan dess måste jag dock ta tag i lite plugg. Längtar redan till nästa lov.

Lite av vad som hänt sedan sist


Fika hos farmor som fyllt år // very yummy in my tummyFöljde med Fridisen när hon tatuerade sigDessertprov i skolan // Lyxig brownie serveras med sorbet med smak av sommar, en krämig  vitchokladmousse, en syrlig jordgubbsspegel och spröda vaniljdrömmarMiddag hemma hos moster för att fira Fredics 18-årsdagÅt "Alla hjärtans dag"-middag på pizza hut tillsammans med bror, Emma och RikardFirade världens bästa pappas 56-årsdagGick på min efterlängtade 50 shades of Grey // Emma, Jullis och EmmaFridisen var ju också med // Försökte ta fina selfies, gick lite sådärGick från Röbo till Gamlis med mami // Belönade oss sen med bullar och semlor från Triller

"Young Forever/Halo" #OnTheRunHBOVill typ gråta över hur fin den här videon är och hur fina Beyoncé och Jay Z är. Can't handle, på riktigt. Är inte Beyoncé typ den vackraste kvinnan på jorden så säg.

söndag 8 februariDen här veckan har väl gått ca lika fort som alla andra veckor, tiden går sinnessjukt fort. I tisdags så var det friluftsdag och jag & Frida var så hurtiga så vi gick en mil pulsandes i snön, från studenternas till Sunnerstabacken. I onsdags så hade jag och Frida sushidate och hängde i skolan på öppethus och bakade pizza till alla som ville ha. I torsdags och fredags så hängde jag hemma hos bror där det var fullt hus då de höll på att flytta. Fick då mysa med en av mina favoriter, han kan lysa upp även de mörkaste dagarna. Nu ska jag ta tag i mitt plugg som jag så fint skjutit upp hela veckan, som vanligt.

måndag 2 februariIgår så fyllde bästa Fridisen hela 18 år (!!) så idag efter skolan gick jag, Frida och Ellen runt på stan i kylan ett tag och slog oss sedan ner på Tacobar där Frida tog sin första lagliga. Efter det gick vi till Magnussons där vi satt och pratade ett tag innan jag begav mig mot körskolan för teorikurs. Vill också bli 18 någon gång så jag får ta mitt körkort. Säger det jämt men låt tiden gå fort.

Upp