lindaloberg

the people are saying That you have been playing my heart like a grand pianoDenna veckan har varit en lugn sådan. Mamma och pappa for till Polen i fyra dagar vilket betydde att jag och Oliwer var ensamma hemma, men eftersom att vi har världens bästa släkt så lagade vi bara mat själva en gång. Har ätit massa god mat hos både mormor och morfar & hos Jimmy och Karin. Har även hängt med min lilla drake Elias, lunchat med Jenny och Fridisen, träffat Susanna, umgåts med Frida, haft kvalitetstid med storasyster och tränat. Har hänt så mycket den här veckan så att dagarna bara har flugit förbi. Nu är det ny vecka och jag ska fara och klippa mig, äntligen! Känslan av nyklippt hår är nästan jämförbar med att sova i en renbäddad säng. 

Är så tacksam för att jag har en sån underbar familj som tar hand om mig. All kärlek till er.

Where are ü nowDå var även denna helgen över. Veckan som var gick sinnessjukt fort då vi var lediga i måndags. I fredags var det bättre fredag x2 då jag och Frida firade in helgen med sushilunch (som hon förövrigt bjöd på <3) i solen innan vi fortsatte med tårtbak i kondis och vi avslutade lektionen med fruktsallad. I lördags så firade vi min älskade kusin Ella som fyller 20 år idag (!!!). Där bjöd dom på mycket gott, bland annat supersöta arraksgrodor. Fortsatte sedan firandet hemma hos Manda innan vi skiljdes åt då jag var den enda som inte fick komma in på krogen, buhu.

Idag steg jag upp klockan 8 då jag sjöng på lilla Flisans dop, han även med att övningsköra lite med mamsi. Annars så har jag klinkat på gitarren, njutit av att det närmar sig sommar och ätit min första kebabrulle någonsin. Typ det bästa jag gjort på länge. Summa sumarum: Bra helg. På tisdag är det exakt 2 veckor kvar innan det är min tur att fylla 18 och efter det väntas valborg! April månad bjuder på mycket bra.

Upp