lindaloberg

50-års fest och magsjuka
I fredags var min sista praktikdag på City gross, och det här trodde jag inte för 10 veckor sen, men oj så jag kommer sakna den praktikplatsen. Dagen i ära så fick jag göra kusinernas farfars 80-årstårta, fick även göra min efterlängtade prinsesstårta och bjuda familjen på. Kvällen spenderade jag sedan tillsammans med mami & systeryster och frossade i räkor, aioli och ett gott bröd. Yums.

I lördags vankades det dop för lilla Vera där det bjöds på luciafika och en supergodtårta. Vi han sedan precis hem innan det var dags att fara mot stan igen, den gången istället för att fira att Jonny, aka Bullen, fyllde 50 år. Det bjöds på mat, livemusik och dans. Somnade sedan gott bredvid R vid 2 tiden. Söndagen började bra med att min pannkaksmästare till pojkvän bjöd mig på pannkaksfrukost, den slutade dock sämre med att jag åkt på magsjuka. 

Är redan på bättringsvägen och är nog frisk lagom till helgen då det vankas julbak tillsammans med Louise, förhoppningsvis får jag lite julstämmnings sådär lagom innan jul. Pussar.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas