lindaloberg

Årets sista sushidate

Idag var en bra dag mina vänner. Började dagen med en grötfrukost tillsammans med mami, fixade mig i lugn och ro för att sedan springa till bussen som den tidsoptimist jag är. Träffade en saknad Fridis inne i stan för en lunchdate och fick äntligen stilla mitt sushicraving. Har nu tillbringat resten av kvällen framför tvn med lite gott tillsammans med bra sällskap. Sammanfattningsvis en bra dag alltså. Nu ska jag krypa till sängs så att jag orkar med våffelbrunch innan en förhoppningsvis bra nyårsnatt! Pussisar

28 dec och vårlängtan

Då var julen över för denna gången. Jag älskar verkligen julen, I do, men samtidigt är det faktiskt skönt att all denna julhets är över. Jag fick så himla mycket fint av mina nära och kära, mycket välbehövliga saker ,bland annat teorikurs och körlektioner vilket jag är såå glad över. Vill just nu bara ha vår, fylla 18, ta körkort och börja leva. Ska göra 2015 till mitt år och verkligen ta vara på livet, allt för ofta glömmer man bort att livet inte är något man kan ta för givet. Nu inväntas onsdag då vi säger hejdå till 2014 och välkomnar 2015 med öppna armar! Puss

50-års fest och magsjuka
I fredags var min sista praktikdag på City gross, och det här trodde jag inte för 10 veckor sen, men oj så jag kommer sakna den praktikplatsen. Dagen i ära så fick jag göra kusinernas farfars 80-årstårta, fick även göra min efterlängtade prinsesstårta och bjuda familjen på. Kvällen spenderade jag sedan tillsammans med mami & systeryster och frossade i räkor, aioli och ett gott bröd. Yums.

I lördags vankades det dop för lilla Vera där det bjöds på luciafika och en supergodtårta. Vi han sedan precis hem innan det var dags att fara mot stan igen, den gången istället för att fira att Jonny, aka Bullen, fyllde 50 år. Det bjöds på mat, livemusik och dans. Somnade sedan gott bredvid R vid 2 tiden. Söndagen började bra med att min pannkaksmästare till pojkvän bjöd mig på pannkaksfrukost, den slutade dock sämre med att jag åkt på magsjuka. 

Är redan på bättringsvägen och är nog frisk lagom till helgen då det vankas julbak tillsammans med Louise, förhoppningsvis får jag lite julstämmnings sådär lagom innan jul. Pussar.

6 december / pepparkakor och bio

Då var ännu en lördag över. Gick upp tidigare än nödvändigt för att baka pepparkakor hemma hos moster, for sedan hem till Rikard för god mat och Harry Potter-tittande. Efter det gick jag på en spontan kvällsbio med bra sällis, skrattade mer än jag trodde att jag skulle och beundrade sedan vackra Uppsala by night.

Imorgon är det söndag och därefter väntar en vecka fyllt av plugg och julklappsångest. Älskar julen mest av alla högtider men jag är verkligen ingen bra julklappsshoppare, tyvärr. Nu ska jag äta lite godis och sen somna framför en film bredvid världens bästa. Det är ju en dag imorn å.

Upp